Bejelentkezés / Regisztráció
KIÁRUSÍTÁS -50% kedvezmény kifutó termékekre!
Close
Open the top bar

Kereséshez legalább 3 karaktert meg kell adni. A keresési eredmény megtekintéséhez nyomja meg az Enter billentyűt vagy kiléphet az Esc billentyű lenyomásával.

Hírlevél adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelő adatai:

– név: Kisznyér és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
– székhely: 1042 Budapest, Árpád út 90-92.
– cégjegyzékszám: Cg. 01-09-361089
– képviselő: Kisznyér Anikó ügyvezető
– weboldal: https://suitandmore.hu
– ügyfélszolgálat: Telefon: +36 (1) 370 1316; +36 (20) 212 8498 (hétfő – szombat: 10.00 – 19.00
– központi e-mail: info@suitandmore.hu
– adatvédelemért felelős munkatárs neve: Kisznyér Ádám
– elérhetősége: e-mailen adatvedelem@suitandmore.hu címen vagy postai úton a fenti székhely címen.
(a továbbiakban: a Társaság)

Az adatkezelés célja, hírlevél tartalma:

Hírlevélre való feliratkozás lehetővé tétele és hírlevél megküldése heti egy rendszerességgel, az alábbi tartalommal:

– a Társaság által a termékei, újdonságai kapcsán készített promóciós, reklám tartalmak szöveges, valamint álló-, és mozgó képi formában,
– tájékoztatás a Társaság által szervezett szakmai- és egyéb rendezvényekről,
– ünnepnapok, leltár miatti nyitva tartás változása,
– katalógusokról szóló információk, különösen, de nem kizárólagosan megjelenéssel, előrendeléssel kapcsolatos információk,
– nyereményjátékok,
– kapcsolattartás.

Hogyan tud a hírlevélre feliratkozni?

A https://suitandmore.hu főoldalon hírlevél címszó alatt neve és email címe megadásával, valamint a jelen tájékoztató elfogadásával tud feliratkozni, oly módon, hogy a hozzájáruló szöveg mellett elhelyezett négyzetbe pipát helyez. Ezt követően küldünk Önnek egy automatikus e-mailt, hogy kiszűrhessük annak lehetőségét, hogy valaki az Ön adataival visszaélve regisztrál az Ön nevében hírlevél adatbázisunkba. Ha az automatikus e-mailt visszaigazolja, a regisztrálása befejeződött. Ha az automatikus e-mailre 3 munkanapon belül nem kapunk választ, megadott személyes adatait véglegesen töröljük.

Hírlevelünkre kizárólag a honlapunkon iratkozhat fel. Üzleteinkben a hírlevél regisztrációra azért nem biztosítunk lehetőséget, hogy az Ön személyes adatainak megfelelő szintű adatbiztonságot tudjunk biztosítani, amely az elektronikus regisztrációval érhető el.

Hogyan tud a hírlevélről leiratkozni?

Minden hírlevél végén megtalálható egy ún. leiratkozó gomb, amelynek megnyomásával Ön leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról, melynek eredményeként az Ön adatait töröljük a hírlevél adatbázisunkból és Ön nem kap több hírlevelet.

A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Természetesen, ha meggondolná magát, bármikor újból feliratkozhat hírlevelünkre.

Az adatkezelés jogalapja:

– az Ön, mint érintett hozzájárulása (Infotv. 5. § (1) bek. b) pont; GDPR 6. cikk (1) a) pont)

A kezelt adatok köre:

– az érintett neve,
– e-mail címe.

A fenti adatokról, valamint a hírlevélre történő feliratkozás időpontjáról és a feliratkozáskor használt IP címről nyilvántartást vezetünk.

Az adatkezelés időtartama:

Amíg Ön hozzájárulását vissza nem vonja. A hozzájárulás visszavonásának átvételétől számított 3 munkanapon belül automatikusan és véglegesen töröljük a rendszerből.

A személyes adatokhoz hozzáférő személyek, adatfeldolgozók:

A személyes adatokhoz a marketing területtel foglalkozó munkatársaink férhetnek hozzá, feladataik ellátása érdekében.

Az adatokhoz továbbá az alábbi harmadik személyek férhetnek hozzá adatfeldolgozói minőségben:

Az adatkezelő szervereinek fizikai és operációs rendszerszintű üzemeltetését végző cég:

Linode
székhely: 249 Arch St. Philadelphia, PA 19106, USA
cégjegyzékszám: EU372008859
weboldal: https://www.linode.com/
levelezési cím: https://www.linode.com/support/

Az adatkezelő a hírleveleket a The Rocket Science Group LLC szolgáltatásának igénybevételével küldi ki (hírlevél-küldő adatbázis tárolása és a hírlevél-küldő rendszer működtetése).

cégnév: Mailchimp – The Rocket Science Group LLC
székhely: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, Georgia, 30308
cégjegyzékszám:
adószám: MOSS No. EU 826 477 914
képviseli: Meghan Farmer Data Protection Officer
e-mail: dpo@mailchimp.com
weboldal: www.mailchimp.com

The Rocket Science Group LLC / Mailchimp részese a Privacy Shield adatvédelmi keretrendszernek, melyet az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma az Európai Bizottsággal konzultálva dolgozott ki azért, hogy a részt vevő vállalatok a GDPR rendelkezéseinek megfelelő védelmi szintet biztosítsanak az EU-ból továbbított személyes adatoknak. Tehát az adattovábbítás megbízható harmadik országbeli adatfeldolgozó részére történik.

Adatbiztonsági intézkedések:

A megadott személyes adatokat a fenti székhelyünkön található szerverhelyiségben lévő szervereken tároljuk.

Az általunk kezelt személyes adatok biztonsága érdekében az általános adatkezelési tájékoztatónkban foglalt szervezeti és biztonsági intézkedéseket alkalmazzuk, amelyeket itt tekinthet meg: https://suitandmore.hu/adatvedelem/

Az Ön, mint érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei:

Ön bármikor tájékoztatást kérhet a személyes adatainak kezeléséről, illetve kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést.

Kérheti továbbá a személyes adatainak helyesbítését (ha azok nem felelnek meg a valóságnak), törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen. Az adatkezelési engedély visszavonásának jogát a fent körülírt leiratkozás útján gyakorolhatja. Az adathordozhatóság jogának keretében Ön kikérheti adatait. Kérjük, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos bármilyen kérését, igényét

A fenti jogokról és azok gyakorlásáról részletes információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál, amelyet itt olvashat el: https://suitandmore.hu/adatvedelem/

Felvilágosítás, joggyakorlás, panaszkezelés:

Ha bármilyen adatvédelemmel kapcsolatos kérdése, bejelentése, problémája van, illetve ha gyakorolni kívánja az Önt megillető fenti jogokat, kérjük, keressen meg minket bátran írásban a fent megadott e-mail címre vagy postai címre írt levél formájában.

Ha bármilyen a hírlevél tartalmával kapcsolatos kérdése, észrevétele van, kérjük a fent megadott ügyfélszolgálati telefonszámon a megadott ügyfélszolgálati időben vagy az info@suitandmore.hu e-mail címen keressen minket.

Jogorvoslati lehetőségek:

Ha úgy véli, hogy személyes adatainak kezelése sérti az alkalmazandó jogot, lehetősége van az illetékes (Fővárosi Törvényszékhez vagy a lakóhely, tartózkodási hely szerint illetékes) törvényszékhez is keresetet benyújtani, illetve vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál a következő elérhetőségeken:

postai cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu
telefonszám: +36-1-3911400
képviselő: elnök: dr. Péterfalvi Attila
weboldal: www.naih.hu

Jelen hírlevél adatkezelési tájékoztató elérhető honlapunkon (https://suitandmore.hu) a Hírlevél adatkezelési tájékoztató lábléc menüpont alatt.

Budapest, 2020. szeptember 14.

Hírlevél

Értesüljön exkluzív ajánlatainkról, újdonságainkról és az aktuális divattrendekről!



INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft rendelés felett

PÉNZVISSZAFIZETÉS

30 napos visszaküldés

MÉRETRE ALAKÍTÁS

Rövid határidővel

VALÓS KÉSZLET

Üzletünkben felpróbálható
Back to top

Hírlevél

Értesüljön exkluzív ajánlatainkról, újdonságainkról és az aktuális divattrendekről!